Девичьи посиделки

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Девичьи посиделки » Воститываем ребёнка » Початкова школа


Початкова школа

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Мами першачків, поділіться досвідом, як ви обирали навчальний заклад - за територіальною приналежністю чи керувалися іншими критеріями вибору?

0

2

Так, я обрала школу, що розташована недалеко від дому. Але це не головний критерій. Почитавши відгуки, я вирішила віддати доньку до приватної школи https://aktiviti.org/private-primary-school Тут дбають про безпеку та здоров'я дітей. Харчування хороше, якісне - точно краще, ніж у державних закладах. Викладачі класні - вони використовують сучасні методики та вміють заохотити дітей вчитися.

0

3

Spireya написал(а):

Мами першачків, поділіться досвідом, як ви обирали навчальний заклад - за територіальною приналежністю чи керувалися іншими критеріями вибору?

Мы выбрали по месту жительства

0

4

Нам в принципе повезло что школа рядом с домом и учительница нормальная. Когда готовились идти в школу учились читать предварительно, потому что требования были такие. Купили сыну букварь Читайка https://madcap.com.ua/dnz-i-shkola/zosh … --bukvarі/ . По такому букварю они и в школе учатся сейчас.

0

5

А мы после переезда в Киев долго школу искали. Нам очень повезло ведь мы попали на обучение в международную школу Золоче https://zolocheschool.com.ua/ru/methodology/triz/, где обучение проходит по программе ТРИЗ. ТРИЗ-технология не направлена на конкретный возраст ребенка, это система принципов введения знаний и навыков, основанных на воспитании творческой личности и развитие сильного мышления.  Детям очень нравится эта школ, учатся хорошо, ходят туда с удовольствием.

Отредактировано Ежка (2021-06-27 12:02:35)

0

6

Нам в дополнительных занятиях помогают бесплатные задания для 1 класа https://ru.childdevelop.com.ua/generato … _pics.html Генератор «Соедини слова и картинки». Нам интересно..

Отредактировано tao8286 (2021-10-22 15:54:32)

0

7

Треба все ретельно обирати , і починати треба з садочка . Вам варто спочатку звернутись в дитячий садок "Кузя" , там дуже гарні умови , з дітьми займаються, готують дітей до школи. Допомагають розвиватись згідно віку , і всіх відношеннях, від фізичного розвитку до розумового. Я дуже задоволена , що вибрала саме цей садок, там точно по піклуються про кожну дитину.

0


Вы здесь » Девичьи посиделки » Воститываем ребёнка » Початкова школа