Девичьи посиделки

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Девичьи посиделки » Болтушка » товари для в'язання


товари для в'язання

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Шукаю хороші товари для в'язання, підкажіть хороший магазин, буду вдячна за допомогу))

0

2

Я все купую в інтернеті, просто моніторю інформацію, це не так складно. Наберіть в гугл пошуку і вам видасть всі магазини, де є в наявності цей товар

0

3

Також останнім часом купую все в інтернеті, так набагато зручніше і швидше, та не витрачаю часу на дорогу

0

4

Мені подобається інтернет-магазин "Вдала пряжа" тут широкий асортимент, завжди хороший вибір https://vdala-pryazha.com/nabori-dlya-vyazaniya/ зручний сервіс і швидка доставка. Також в магазині доступні ціни на весь асортимент, зручний сервіс.

0

5

Моя жена тоже вяжет. Порекомендую ей этот магазин.

0

6

Девочки, нужна хорошая пряжа - купить в интернет-магазине https://ariadnafilati.com.ua/pryazha Ариадна, покупайте. Тут очень большой выбор товаров для вязания с подробным описанием. Пряжа есть для вязания разных вещей, тут можно покупать оптом и в розницу, заказы отправляют по Украине. Есть здесь и средства для стирки вязаных вещей, тоже рекомендую их использовать.

Отредактировано Serenada (2023-04-11 10:42:19)

0

7

Де ви купуєте бісер та інші матеріали? Я хочу спробувати зробити браслети, кулони, але не знаю, де найкраще купувати ці речі. Довелося б вже витратити деякий час, щоб шукати потрібний магазин чи інтернет-ресурс. Можливо, у вас є якісь рекомендації?

0

8

Я вже давно захоплююсь рукоділлям, тому можу поділитися своїм досвідом з вами. Щоб купити якісний бісер та інші матеріали, я заглядаю на сайт магазину рукоділля Carisma https://carisma.ua/ . Там великий вибір бісеру різного кольору та форми, а також інших матеріалів для рукоділля. Найкраще в тому, що я завжди можу розраховувати на професійну консультацію від фахівців магазину, які допомагають підібрати потрібні матеріали і радять з технікою виконання виробів. Крім того, на сайті часто проводяться знижки та акції, що дозволяє економити кошти. І ще один важливий момент, що гарантує серйозна якість продукції, мені це дуже важливо!

0


Вы здесь » Девичьи посиделки » Болтушка » товари для в'язання